Mors-dag

Tog lite kort nu på morgonen. Har precis gjort om några så jag tänkte lägga upp ngn och visa er. Varnar er bara att jag är inte någon top model på morgonen. Aja, Ska va med Andrea senare idag sen vet jag inte vad vi hittar på. Eftersom det regnar och sen är det sol om vartannat så är vi väl inne.
PEACE AND LOVE <3

svartvit in my <3

teddybjörnen fredriksson

Ursäkta att jag inte bloggat på länge. Inte haft tid eller ork. Men nu ska jag iaf göra ett snabbt inlägg tänkte jag.
Igår var jag på klass resa i Göteborg. Först gick vi på konst musseum. Sen LISEBEEERG <3 Åkte "massa" :D ajja är rätt död just nu, sov 7 timmar tror ja ? kom hem 1 och gick upp 8 i morse. Jag trodde det var onsdag idag ? fattar ni då hur borta jag är ?! Men som tur slipper jag skolan och behöver inte tänka på dagarna. TRor jag ska hoppa in i duschen sen. Inte för att jag kommer  HOPPA men man kan ju alltid drömma. Min bror var så söt så han köpte choklad till mig för han skulle ändå till Hemköp <3 Kärlek till Pontus !  men slut pratat om detta nu ska jag inte babbla mer.
PEACE AND LOVE <3

plugg.

HOJ !
Pluggplugg,plugg och ... PLUGG ! vi har en skit uppsats och jag har inget bra svar till mina frågor. Tex. "Varför valde jag just detta ämnet?" jag har inget bra svar till den frågan ! USCH. Ibland gillar jag inte att ja har bra frågor. SKa försöka komma på något smart svar. Och sen få till allt. Sparar framsidan,innehålsförteckning och och källor tillsist. BTW fick 2 timmar på Spotify igår. Men idag NOLL.
PEACE AND LOVE <3

bild från lördag.
Vänster - Sara
Mitten - Veronika
Höger - Emely

muuuuusik <3

Hejsan.
Skriver lite musik. Tänkte att jag skulle försöka kanske kan fixa ngn bra låt till musiken i skolan. Vi ska nämligen gör en liten "visa" och sen visa upp ? kul? neeeej. Aja, kommit på en. Texten är rätt menningslös men det funkar. Och jag använder mig av 4 enkla ackord. (D A7 EM G) Om ni undrar så handlar den om en person ska hålla tyst, TEX läärare ? det var där min insperation kom ifrån. Och eftersom min dörr inte är ljudisolerad precis så hör ju pontus(bror) när jag sjunger och så. Han tyckte att det inte hände ngt i låten och det håller jag med om så det ska jag försöka fixa till nu i min andra låt. Jag bytte ut A7 till A istället. Men ska egentligen plugga men ag har ju inte boken hemma så jag får fixa det i morgon. BTW : lagt in massa bra musik nu på mobilen !
PEACE AND LOVE <3

min giutar :) tog den precis.

pluuggggg

HEj.
Sitter och ska snart börja med min hemkunskaps"läxa". Jobbigt. Och jag har bara 2 timmar och 40 minuter kvar på spotify. Allt de jag ska plugga kommer det vara slut. Iaf har inget att säga utom att jag kommer plugga nu och senare ska jga och mamma ut och promenera.
PEACE AND LOVE <3

hahaha, jag var inte berädd på bilden även om det kanske ser ut så.

massa snack.

OJOJ. Julia bloggar ännu en gång och bara en dags mellanrum :P
Just nu sitter ja och lyssnar sönder en spellista. Kommer säkert inte kunna lyssna på dom sen, ni vet spotify ''/ har 6 timmar och 38 minuter kvar. Idag har jag bara haft massa lektioner.SO,svenska,engelska,LUNCH,matte,biologi och halvklass. Vi (killarna) spelade fotboll på halvklassen och typ i slutet av biologin. Våran lärare är bra så vi slipper jobba ibland. DÖÖÖ trött. Tror jag går och sover snart eller nått, höll på att somna idag på svenskan. Har inte så mycket mer att säga utom att imorgon är det FREDAAAG <3 äääntligen helg ! och om exakt 2 veckor är det Liseberg med klassen <3
PEACE AND LOVE <3

duck face.

spexfoto

Jag vet att min uppdatering är dålig. Men har inte orkar eller haft någonitng att skriva om. Den ända nyheten jag har är väl att jag fått en ny favorit låt och att Karro har sovit över hos mig i helgen. Men nu till livet och nuett. Idag hade vi spexfoto. hoppas alla vet vad det är orkar inte förklara även om det inte precis är jobbigt men... är man lat så är man. Jag var iaf en mimare. Vet inte hur man ska förklara vad det är ? Vi slutade efter det. kvart över 3 var jag hemma. Tog någonting och åt sen sappade jag mellan O.C och Top Model. Och nu sitter jag vid datorn. Vad jag än gör hamnar jag alltid här. Ska egentligen kanske börja göra lite på "min lägenhet" uppgiften. Men vem orkar egentligen ? inte jag.. Har inte mycke mer att säga än pussssss.
PEACE AND LOVE <3

såhär såg jag typ ut. minus sträken vid munnen och tåren på kinden.

söööndag.

JERK IT OUUT !
Tjaba.
Sitter och lyssnar på musik. inte spotify eftersom jag bara har 7 timmar och 28 minuter kvar att lyssna. Karro sov över hos mig. Vakande 9.25 i morse, men gick bara upp och öppnade fönstret. Sen låg jag och sov medans Karro läste ut "hata romeo" som ja lånat av andrea och läste ut i går !  Btw på tisdag är det spexfoto på G. Jag hade tänkt vara mimare, för våran klass bestämde sig för att vara vad vi ville. jag ska hjälpa sara oxå med sminkningen, hon ska vara pirat. Så jag får väl pröva på mig själv. ledig på måndag btw ;) puss
PEACE AND LOVE <3

jag nu !

hämtat mitt paket

Tjabba !
Sitter och lyssnar på musik och kollar Facebook, fixar även till några bilder som jag hade tänkt lägga upp. Idag efter skolan åkta jag till mammas jobb(kommunen) sen gick vi på stan och köpte viktiga saker, skulle till banken men dom stängde 1.Sen efter stan åkte vi till trafikskolan och kolla min syn sen hem och ut och gå
och hämta mitt paket.
det jag köpte:
* marscara
* eyeliner
* borste
* hårfärg
PEACE AND LOVE <3
RSS 2.0