bytt.

Som ni nog märkt har jag bytt "blogg". Jag skriver nu på Devote.se.
http://www.jjuliahultberg.devote.se/
det är min sida och där kommer jag skriva från och med nu. ni får ursäkta min design, inte världs snygg men den duger.
ha en bra dag så ses vi på devote ! <3

sista bild. puss och hej

loooove to all !

Såg precis min statistik. Det var INTE bra... förlåt för uppdateringen. Men har inte varit hemma, inget att skirva om och har faktiskt uppdaterat på den andra bloggen. FÖRLÅÅT  SÅ MKT! har ingen blogg lust. Det är väl ändå inte så många som är inne och kollar på sommaren ? jag kollar nästan varje dag, men jag har inget liv det är därför uppdateringen är som den är.
Kan berätta ngt roligt istället. Igår såg sista Harry Potter filmen. SJUUUUUKT bra kan jag få lov att tala om. Kom hem från Säffle igår. Va där i Elins stuga från lördagen. Imorgon ska jag va med folk så ni vet att de kanske inte blir ngn uppdatering.

PEACE AND LOVE <3

söt elin <3

jag idag.

juuuliii

HEj.
Tänkte att det var en tid sen ? inte hänt mkt kan jag då säga. Snart är de Harry Potter premier :D själv ska man då gåå, måste bara ha ett litet maraton innan så jag hänger med i filmerna ! verkligen inget att skriva om.. Har klippt lugg ifall ni undrade. Sov över hos Elin med Olivia igår tills idag.
Har fått en ny favorit låt som verkligen inte vill försvinna ur mitt huvud. Som tur har jga den inte på hjärnan nu eftersom jag lyssnar på musik.
PEACE AND LOVE <3

så ser ja ut om jag fixar det.

RSS 2.0