stativ.

Godmorgon till alla er som vaknar lika sent like me.
Som ni vet fyllde jag år i fredags, och hade kalas i går och då fick ja massa pengar till en systemkamera. och vet ni vad ? idag beställde ja den! snacka om att jag är glad. Desutom rotade jag runt lite bland våra kamera saker och hitta vårat stativ som nu kommer att användas MYCKET. så va berädd på att jag snart får min kamera och det betyder; bättre bilder och mer outfit bilder tack vare stativet.Det var det ja ville säga. ha en bra dag!
PEACE AND LOVE<3

mitt nya halsband.

HAPPY BDAY :)

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

16 ÅR!

puuuuuh.

Nu har jag fixat headern. Syns fortfarande inte men det kommer den väl göra förhoppnings vis. Ha en trevlig söndag.
PEACE AND LOVE <3
header
så ser den ut om ni inte kan se den :)

header

Nu ska ja banne mig ta mig i kragen och börja fixa en ny header. min känns så tråkig och uscch.. kommer säkert upp i dag. puss <3

rött hår.

hejsan på er !
jag som skulle vara bättre ? jag lyckas ju inte precis.
nu är det iaf lov och på fredag blir jag 16 :P Pappa färgade håret på mig idag. blev nice. ser inte så jätte bra ut på bild men, aja träffa mig i verkligheten så ser det bättre ut. kommer säkert inte vara så  bra uppdatering nu när det är lov men ska försöka.

söt i know :D

tisdag-nationella

Hej!
Städade precis upp lite på mitt rum.Skulle göra det men när jag säger att jag "ska göra nått" händer det aldrig, eller bara i sista minuten.Idag var det nationella.Det gick bra, fastnade på en fråga men dom andra gick bra. Har duschat så jag väntar på att mitt hår ska torka. Imorgon är det idrott igen...innebandy tror jag ? inte min favorit sport precis. Men jag får väl bara se glad ut och göra mitt bästa.
Ska snart börja plugga. Får väl se hur det går, om jag ens börjar ? det är EU jag ska plugga om, om ni undrade. Och för er som är nyfikna så var det svenska nationella och läsförstålse. skriver kanske sen.
PEACE AND LOVE <3


tillbaka.

Saknat mig ?...kanske.
Hej mina läsare. Blev inte borta så länge. Just nu känner jag verkligen för att blogga så hoppas att det kommer rulla på i framtiden. Bara för att jag inte har något vettigt att skriva om så kan jag lika gärna babbla på om min dag.och helgen.
DAGEN: Började med idrott.Inte kul, hade motion, dog nästan.Engelska,lunch,Sv och sisst SO. imorgon ska jag även ha Nationella svenska, så det är jag lite nervös inför.Men det kommer säkert gå bra. Får bara plugga lite och sen sitter det(förhoppningsvis).
HELGEN: Kollade på film med några på lördagen. söndag åkte till Överby med pappa för att fixa nytt schampoo och ny mobil. Mobilen kommer ngn gång i veckan så det längtar jag till. och sen när vi kom hem åt ja och sen var jag med Karolina.
Det var mina dagar. I veckan händer inget mer utom; plugg till SO, vänta åpå mobilen,nationella i svenska.
PEACE AND LOVE<3

bloggpaus...

tänkte ta en liten bloggpaus. bloggar ju nädå inte så. vet inte hur länge men jag kommer tillbaka :D


RSS 2.0