plugg,plugg,plugg...

Som ni antagligen fatta så sitter ag och pluggar, eller försöker. Men det är inte så öätt när du ska lyssna på musik på datorn.Jag var på Trafikskolan igår. 4 timmar satt man och lyssnade. Det var inte jätte jobbigt men lite.Så snart kommer ag vara ute på vägarna så AKTA ER ! Men nog snackat om de. Hade HKK idag, skulle ju göra omprov men jag visste inte att det var denna veckan så jag hade inte pluggat. men det gick väl helt okej. Ska sluta skriva nu och börja skriva något viktigare(historia)
PUSSSSSS<3

sexiii som få..

Fredag !

Hejsan Hoppsan Alla Noobar :)
Sitter hemma hos Anna-Sara och vi har precis varit ute. Hon skulle ut och springa, men jag springer inte så jag cyklade brevid. Nu ska hon duscha och jag bloggar. Härlig kombination tycker jag. Sen när hon är klar ska vi va med Olivia och jag vet inte vad vi hade tänkt göra men någonting. Sen någon gång på eftermiddagen kommer våra kompisar från skåne. Dom ska la vara här till söndag eller måndag eller vad vet jag. Kommer kanske lägga upp ngn bild, vi får se hur det blir med det. Men nu ska jag inte tråka ut er med allt mitt snack. Ha en bra fredag allihopa och käka mycket påskmat och påskgodis.
Det blir ett bildlöst inlägg.
PEACE AND LOVE <3

22 grader ute :D

Hejsan svejsan :)
Sitter och dricker smoothie och bloggar. Väldigt härligt väder ute kan man ju lungt säga. Kanske inte har sagt det men vid 7 varje dag är jag och mamma ute och går i 45-60 minuter så att vi får motion.Men idag gick vi tidigare för hon och pappa tog ledigt eftersom vi får gäster imorgon. Så vi gick efter 3 någon gång. Sen när vi kom hem var mormor och morfar här. Pappa och Pontus hade badat i poolen (24-25 grader), mamma hoppa i, men eftersom att jag är tjej och har lingonveckan 1 gång i veckan kunde inte jag. Eller klart jag kan men jag avstår. Sen fikade vi precis och nu sitter ja i mitt rum och lodar. Ska läsa klart 3 olika noveller har missat rätt mycke. På en har jag 7 "inlägg" att läsa. Ska måla naglarna oxå. Hade tänkt att gå och kolla fotboll på KG men gjorde inte de.
PEACE AND LOVE <3

ph: jag

SOOOOL :)

Heeeeeej :)
Solen skiner och himlen är blå och livet rullar på ! Arjeta åkte precis hem. Vi har varit ute och solat, fick lite rand :D Sen glodde vi på OTH. Tagit massa kort oxå så det kommer upp på bloggen. Hoppas ni inte tycker det är jobbigt när jag inte skriver varje dag. Men det är ju fint väder liksom och jag har folk att vara med. Men ska försöka göra det bästa jag kan för att det ska vara intressant. Ha en fortsatt trevlig dag !
PEACE AND LOVE


spännisar.

*klicka för större*

Outfit/Face of the day !
Rocky girl ;)


- hejsan hoppsan allihopa !
Sitter och lyssnar på svensk musik. Massa låtar som tex Gyllenetider,Roxette. Ajja . IDag ska jag och Sara ute med hennes moppe igen. Så sjukt kuuuul att åka moppe. Men just nu är hon och klipper sig och så, så jag passar på att blogga men ska snart fixa mig vill inte se  ut som ett UFO ?! vet inte om jag lägger upp ngn outfit bild. men jag lär ta med mig kameran idag. så bilder kan ni se fram imot.
PEACE AND LOVE <3

näsblod

Hej människor i världen.
Just nu sitter ja här och lyssnar på ngn låt och skriver. Är sjuk har varit de sen tisdag. Imorgon ska jag dra till skolan.Hoppas jag inte smittar ngn som inte borde bli sjuk eller ngn som borde bli.
Vaknade vid 3-4 imorse för att jag blödde näsblod. *suuuuck* jobbigt. somnade iaf om och vakande 7 tror ja sen senare mot typ 12 fick jag näsblod igen. ajja, livet rullar på. här kommer några "snygga" bilder.
PEACE AND LOVE <3


Goodnight everyone.

Godnatt alla människor i världen.
Ska tvätta bort the makeup sen kolla på GG(GossipGirl) eller nått. Håller ju fortfarande på att ladda ner One Tree Hill så det är väl förhoppningsvis klart imorgon :)
PEACE AND LOVE <3

dålig bild från mobilen.
jag och bobo/bosse/busuri :)

några random bilder.

michael jackson in my heart 4-ever <3

RSS 2.0